- Διαφήμιση -

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Πάτραι με τον Ανδρέα Ζήκο ο οποίος θα οδηγήσει απο εδώ και στο εξής τους “πράσινους” στα δύσβατα μονοπάτια της Γ’ Εθνικής, αντικαθιστώντας στον πάγκο τον Σταμάτη Σαρρή.

Είχε προηγηθεί τις προηγούμενες μερες μια πρώτη επαφή των διοικούντων της ομάδας με τον Ανδρέα Ζήκο κι αφού είδαν ότι ο έμπειρος προπονητής δεν είναι αρνητικός στην πρόκληση της Γ’ Εθνικής, προχώρησαν σε μια κίνηση αξιοσημείωτη: Η διοίκηση του Πάτραι επικοινώνησε την Τετάρτη με τους διοικούντες του Διαγόρα δηλώνοντας το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Ανδρέα Ζήκο και ζητώντας τη συγκατάθεσή τους για να γίνει η συμφωνία.

- Διαφήμιση -

Οι διοικούντες του Διαγόρα αφού είδαν και την επιθυμία του Ανδρέα Ζήκου να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική, τον αποδέσμευσαν από τις υποχρεώσεις του στην ομάδα. Ο Ζήκος, λοιπόν, επιστρέφει σε μια κατηγορία που ξέρει καλά, έχει πολλά να διορθώσει στο Πάτραι, ενώ γνωρίζει πως μια πιθανή νίκη στο προσεχές ματς με τον Πανγυθεατικό, θα αλλάξει όλα τα δεδομένα στην υπόθεση της παραμονής.

Πηγή: matchnews

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.