- Διαφήμιση -

Επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών για την Καλαμάτα 80 που, μετά την Καλαμάτα BC, πήρε και το δεύτερο μεσσηνιακό ντέρμπι, του 1ου γύρου στον 1ο όμιλο Νότου της Γ εθνικής, επικρατώντας του ισχυρού και φιλόδοξου Δίωνα Κυπαρισσίας με σκορ 81-77.

Οι Λύκοι έπαιξαν κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ και, έχοντας επιθετικό πλουραλισμο αλλά και 12 εύστοχα τρίποντα εκ των οποίων τα 9 στο πρώτο ημίχρονο, έκαμψαν την αντίσταση του Δίωνα πανηγυρίζοντας την 3η τους νίκη σε 8 ματς. Μάλιστα και οι 3 νίκες είναι στην Τέντα κόντρα σε Καλαμάτα BC, Γαλήνη και Δίωνα Κυπαρισσίας. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Χρήστου Μυριουνη πλήρωσε κυρίως το κακό της 2ο δεκάλεπτο, οπότε και δέχθηκε 29 πόντους, γεγονός που την έφερε να κυνηγά διψηφιες διαφορές με μεγαλύτερη το 56-42 στις αρχές της επανάληψης. Μείωσε πάντως στη συνέχεια και πέρασε μπροστά στο σκορ, ακόμη και με 4-5 πόντους, στα μέσα της τελευταίας περιόδου, όμως οι “Λύκοι” βρήκαν τον τρόπο να επανέλθουν αρχικά και να πάρουν τα ηνία στο τέλος με κρίσιμα καλάθια Μπαλόπουλου, Μουργή, Σκοπετου, Ανδριανόπουλου και Βούλγαρη.

- Διαφήμιση -

Από τους γηπεδούχους η 5αδα των Βούλγαρη, Μουργή, Μπαλόπουλου, Παυλόπουλου και Χρονοπουλου οδήγησε επιθετικά ωστόσο εξαιρετικοί ήταν και οι Ανδριανόπουλος, Σκοπέτος σε κρίσιμες στιγμές ενώ βοήθησε τόσο ο Καρούτας όσο και ο Κομπότης.

Όσον αφορά την ομάδα της Κυπαρισσίας, κορυφαίος και πάλι ο Καστανιώτης ενώ τον ακολούθησαν Καμαρινός και Πολιτόπουλος. Θετικός και ο ταλαντούχος Γιαννόπουλος.

Διαιτητές Κηπώσης, Τζιμινίδης

Δεκάλεπτα 17-18, 46-35, 60-54, 81-77

Καλαμάτα 80 (Κορογωνας) : Μπαλόπουλος 12(2),Χρονόπουλος 11(2), Καρούτας 3(1), Τσικουρης, Παυλόπουλος 11(2), Μουργής 12(2), Ανδριανόπουλος 7(2), Κομπότης 3, Σκοπέτος 9(1), Βούλγαρης 13.

Δίωνας Κυπαρισσίας (Μυριούνης) : Dakovits 6, Βαλιώτης 5(1), Γιαννόπουλος 6, Καμαρινός 18(2), Τζαγισβίλι 4, Καστανιώτης 21(2), Πολιτόπουλος 17(2).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.