- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αστέρα Βαλύρας στο Facebook:

?⚫️ Ήττα για την ομάδα μας με σκορ 1-2 στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο το Μεσσηνιακό. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι (η πρώτη αγωνιστική αναβλήθηκε με τον Ερμή Καλαμάτας) για την φετινή σεζόν ο Αστέρας δεν πήρε αυτό που ήθελε παρά την προσπάθεια των παιχτών του Νίκου Μανιατέα. ?Φίλμ του αγώνα⚽️ Ο Αστέρας βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ αφού μόλις στο 6ο λεπτό ο Ντερτζια στη προσπάθεια του να διώξει την μπάλα ύστερα από σουτ του Δημητρόπουλου σημειώνει αυτογκόλ? στο 25ο λεπτό ο ρέφερι του αγώνα Ηλίας Νικολόπουλος αφού ενημερώθηκε από το βοηθό του δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα στον παίχτη του Μεσσηνιακού Καραγιαννίδη , ο λόγος ήταν η εξύβριση του επόπτη μετά από υπόδειξη οφσαιντ του Καραγιαννίδη.⚽️ στο 45ο λέπτο δράση αναλαμβάνει ο κανονιέρης Γιάννης Καρύδης, με γκολ ποίημα από αυτά που δεν βλέπεις συχνά στα τοπικά πρωταθλήματα κάνει το 1-1 όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου.⚽️ στο 66′ ο Πετρόπουλος έκανε το 1-2 δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα του μιας και ήταν και το τελικό σκορ.Οι εντεκάδες των ομάδων:

- Διαφήμιση -

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Καρτερολιώτης, Ντέρτζια, Καρμπαλιώτης (83′ Μιχαλόπουλος), Καρύδης, Καστριτσέας, Ζέππος, Μέτσο, Vasilev (83′ Γιαννόπουλος), Κουρούσιας, Χαρμπίλας (66′ Πετρόπουλος), Βλαχάκης (58′ Πετρουλάκης).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.: Φαββατάς, Χόχολης (90′ Κοσμόπουλος), Μάλι, Πετρόπουλος, Κριτσωτάκης, Κουλουράς, Καραγιαννίδης, Μπραχίμι, Αναστασόπουλος (46′ Τσουλάκος) (94′ Μωραγιάννης), Σπυρόπουλος (73′ Μητρόπουλος), Δημητρόπουλος (46′ Αβντίου).

Επόμενο παιχνίδι για τον Αστέρα αν ισχύσει η τωρινή κατάσταση με την μη εγγραφή ομάδων στο μητρώο θα είναι μαζί με τη διακοπή των Χριστουγέννων ‼️ τον Ιανουάριο του 2023 ‼️ και αυτό μπορεί εύκολα να υπολογιστεί βλέποντας το πρόγραμμα του Αστέρα που έχει ως εξής :?3η Αγωνιστική ΝΕΔΟΥΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ ( η Νέδουσα δεν έχει ολοκληρώσει την εγγραφή της στο μητρώο)?4η Αγωνιστική ΦΥΤΕΙΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ ( η ΦΥΤΕΙΑ δεν έχει ολοκληρώσει την εγγραφή της στο μητρώο )?5η Αγωνιστική ρεπό ο Αστέρας Βαλύρας βάση του προγράμματος μιας και οι ομάδες του ομίλου είναι 13.?6η Αγωνιστική ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ ( ο Κεραυνός δεν έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του στο μητρώο)άρα αν πάρει κάποιος το ημερολόγιο του θα δει ότι θα έχουμε φτάσει στις 18/12/22 με αναβολές…. για να έρθουμε πλέον στο 2023 και την ☑️7η Αγωνιστική ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ-ΠΑΟΚ Καλαμάτας όπου ευτυχώς είναι εγγεγραμμένος και το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά. ‼️ Δηλαδή η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της την 1η Σεπτεμβρίου έπαιξε το πρώτο επίσημο αγώνα 19 Νοεμβρίου και υπάρχει κίνδυνος να ξαναπαίξει επίσημο αγώνα τον Ιανουάριο του 2023.‼️? Οι φωτογραφίες του χθεσινού αγώνα, θα δημιουργήσουμε άλμπουμ, όπως θα γίνεται σε κάθε αγωνιστική.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.