- Διαφήμιση -

Μαγικός Ολυμπιακός Διαβολιτσίου!Επική πρόκριση στους «8»!

Ο Ολυμπιακός Διαβολιτσίου κατάφερε να πάρει μία πανάξια, με επικό χαρακτήρα, πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Μεσσηνίας και θα δώσει το «παρών» στην κλήρωση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης .
Στο χθεσινό αγώνα στο γήπεδο Κοπανακίου ο ΠΑΟ Καλού νερού προηγήθηκε με τον Σπυρόπουλο στο 36’ για να ισοφαρίσει στο 49’ ο Αντώνακας και να στείλει το ματς στην παράταση όπου διατηρήθηκε το 1-1.

- Διαφήμιση -


Ήρωας ο Σουλαντίκας που απέκρουσε δύο πέναλτι των φιλοξενουμένων και έδωσε την ονειρική πρόκριση στην ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου με σκορ 11-10 (1-1 αγώνας 10-9 πέναλτι).
H σειρά των πέναλτι:
Πατσιώτης (Ολ.)1-0
Βλαχόπουλος (Π)1-1
Κρεμύδας (Ολ.)άουτ
Βασίλεφ (Π)1-2
Καπόγλης (Ολ.)2-2
Νικολόπουλος (Π)2-3
Παναγιωτόπουλος (Ολ.)3-3
Σπυρόπουλος (Π)απέκρουσε ο Π. Σουλαντίκας
Ζάγουρας (Ολ.)4-3
Κυριακόπουλος (Π)4-4
Παπαδέας (Ολ.)5-4
Μητρόπουλος (Π)5-5
Μπαλάσης (Ολ.)6-5
Μουζής (Π)6-6
Βεσέλης (Ολ.)7-6
Αριδάς (Π)7-7
Μωραγιάννης (Ολ.)8-7
Οικονομόπουλος (Π)8-8
Σουλαντίκας (Ολ.)9-8
Πράνταλος (Π)9-9
Πατσιώτης (Ολ.)10-9
Βλαχόπουλος (Π)απέκρουσε ο Π. Σουλαντίκας

Συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός Διαβολιτσίου (Γιάννης Αντωνόπουλος): Παύλος Σουλαντίκας, Μωραγιάννης, Παπαδέας, Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας (118’ Ντελής), Καπόγλης, Μπαλάσης, Ζάγουρας, Παναγιώτης Αντωνόπουλος (77’ Βεσέλης), Πατσιώτης.

ΠΑΟ Καλού Νερού (Παναγιώτης Παναγόπουλος): Κυριακόπουλος, Οικονομόπουλος, Μουζής, Πράνταλος, Γαργαρώνης, Νικολόπουλος, Βασίλεφ, Μαλισόβας (100’ Αριδάς), Σπυρόπουλος, Βλαχόπουλος, Διονυσόπουλος (70’ Μητρόπουλος).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.