- Διαφήμιση -

Εξαιρετικά δείγματα γραφής φανέρωσε η Καλαμάτα 80 στο χθεσινό (24/9) φιλικό προετοιμασίας στο Αστρος, κόντρα στον τοπικό Πήγασο, κατακτώντας τη νίκη με σκορ 67-58.

Το συγκρότημα του Αλέξη Κορογωνα έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ μέχρι το 35′ και το θετικό αποτέλεσμα, που δεν έχει τόση αξία στα φιλικά, ήρθε φυσιολογικά. Μετά το 17-20 του 1ου δεκαλέπτου οι “Λύκοι” ανέβασαν στροφές, με όπλα την άμυνα και τα εύκολα καλάθια σε συνθήκες αιφνιδιασμού, κλείνοντας το ημίχρονο στο 39-22. Στο 30′ η καλαματιανή ομάδα ήταν μπροστά με 59-37 ενώ στις αρχές της 4ης περιόδου η διαφορά ξεπέρασε και τους 25 πόντους. Οι αλλαγές που έγιναν και τα εύστοχα τρίποντα των γηπεδούχων, που παίζουν στον ίδιο όμιλο με Καλαμάτα 80, Καλαμάτα BC και Δίωνα Κυπαρισσίας, έφεραν το τελικό 58-67.

- Διαφήμιση -

Ο κ. Κορογώνας ξεκίνησε το ματς με τους Μπαλόπουλο (αποχώρισε τραυματίας με χτύπημα στην πλάτη) Χρονόπουλο, Βούλγαρη, Κομπότη και Σκοπέτο ενώ αγωνίστηκαν και οι Ανδριανόπουλος, Μουργής, Παυλόπουλος, Μήλας Καρούτας, Πετρόπουλος, Καραμπάτσος. Αντιθέτως, απουσίαζαν οι Αλοίμονος, Τσικούρης και Ιωσηφίδης.

Επιθετικά ξεχώρισαν οι Μπαλόπουλος (12 με 3τρ), Χρονόπουλος (17 με 1τρ), Βούλγαρης (12) αλλά πολλές λύσεις έδωσαν και οι Κομπότης (6 με 1τρ), Μουργής (7 με 1τρ), Ανδριανόπουλος (6 με 2τρ), με τον τελευταίο να εξελίσσεται σε ένα υπερπολύτιμο εργαλείο για τον προπονητή του, χωρίς πάντως να υστερησει κάποιος από αυτούς που αγωνίστηκαν αφού Σκοπέτος(2), Παυλόπουλος, Καρούτας (3 με 1τρ), Μήλας, Πετρόπουλος και Καραμπάτσος (2) πάλεψαν σε άμυνα και επίθεση.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.