- Διαφήμιση -

Ο Δημήτρης Πολίτης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ ΡΑΧΗ. Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει “Κανονιέρης” για την επόμενη διετία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

- Διαφήμιση -

Πολίτης διετίας στον Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ!

Μετά από συνάντηση του βασικού χρηματοδότη του ΠΑΣ Ράχη, κ. Νίκου Λιάππα, με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Πολίτη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η πλήρης ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας σε όλους τους άξονες της συνεργασίας τους για τη νέα χρονιά, καθώς και η κοινή επιθυμία τους να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε την περασμένη σεζόν, συνετέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός με 15 συμμετοχές και 10 γκολ ήταν ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες των “κανονιέρηδων” και η συμβολή του στην εξαιρετική πορεία προς την Α’ τοπική, τόσο στον δημιουργικό όσο και στον ανασταλτικό τομέα, υπήρξε καταλυτική.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη πρωτίστως υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.