- Διαφήμιση -

Η Ελίνα Τζένγκο έφερε στην Ελλάδα ένα νέο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου κάνοντας προσωπικό ρεκόρ. Στην κορυφή ξανά ο ελληνικός ακοντισμός, στη διοργάνωση, για πρώτη φορά μετά το 2002 και την Μιρέλα Μανιάνη.

Η εντυπωσιακή Ελίνα Τζένγκο πήρε το χρυσό μετάλλιο, στον τελικό του ακοντισμού, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, φίλησε το ταρτάν και πήρε αγκαλιά την ελληνική σημαία, γεμάτη χαρά.

- Διαφήμιση -

Η Ελίνα Τζένγκο έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στον τελικό του ακοντισμού. Η πρώτη της βολή έστειλε το ακόντιο στα 60,82 μ.. ενώ στη δεύτερη της προσπάθεια είχε 65.81μ. (βελτίωσε το προσωπικό της ρεκόρ και έβαλε… άγχος στον ανταγωνισμό).

Η Ελίνα Τζένγκο επέλεξε να αφήσει την τρίτη της προσπάθεια, έκανε 59.40μ στην 4η, ακύρωσε την 5η της προσπάθεια και είδε τον ανταγωνισμό να μην μπορεί να την νικήσει (64.57 η έκτη βολή), περνώντας έτσι στο λαιμό το χρυσό μετάλλιο.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.