
Ο Βασίλης Γεωργακλής αποτελεί τον πλέον πετυχημένο πρόεδρο στην ιστορία του Ολυμπιακού Ανάληψης, με την ομάδα να κάνει άλματα προόδου επί προεδρίας του.
Η εμπιστοσύνη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας ανανεώθηκε προς το πρόσωπο του ικανότατου νεαρού παράγοντα, κάτι που ήταν απολύτως φυσιολογικό.
Ο ίδιος μίλησε στο SportsPlus:
“Για 6 χρόνια βρίσκομαι στο συμβούλιο της ομάδας και 3 χρόνος ως πρόεδρος. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά του συμβουλίου για το ότι άλλη μια χρόνια είμαστε όλοι μαζί ένα νεανικό συμβούλιο με όρεξη για δουλειά και αυτό το δείχνει η πορεία της ΟΜΑΔΑΣ μας που πλέον έχει εδραιωθεί στην Α τοπική. Ευχαριστώ φέτος και τα νέα παιδιά που μπήκαν στο συμβούλιο, Σωτηρόπουλο Διονύσιο, Καρύγιαννη Παναγιώτη και Σταύρο Ξυνό, για να μας βοηθήσουν και όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα.
Προπονητής θα συνεχίσει ο Νίκος Γεωργακλής με βοηθό τον Κώστα Λαμπρόπουλο, έχουμε έρθει ήδη σε συμφωνία.
Οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν, θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και τη περσινή χρόνια η ομάδα έφτασε στους 4 του Κυπέλλου Μεσσηνίας και αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες και όχι αγωνιστικά.
Για τη φετινή χρόνια θέλουμε να μείνουν όλα τα παιδιά που τελείωσαν τη χρόνια και πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο και θα προστεθούν 4 με 5 παίχτες ώστε να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Χορηγούς της ομάδας που είναι κοντά μας κάθε χρόνο, αλλά και τον κόσμο που πάντα στηρίζει την ομάδα μας. Χωρίς αυτούς πραγματικά δεν θα είχε γίνει τίποτα.
Τώρα ως πρόεδρος, για μένα είναι μεγάλη τιμή για τρίτο χρόνο που είμαι πρόεδρος στην ομάδα που ξεκίνησα ποδοσφαιρικά και ότι τα παιδία του συμβουλίου με στηρίζουν.





















