- Διαφήμιση -

Η εθνική Κορασίδων αρχίζει την δική της προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 το οποίο θα διεξαχθεί 19-27 Ιουλίου στο Ματοσίνιος της Πορτογαλίας και ανάμεσα στις αθλήτριες που κλήθηκαν είναι η καλαματιανή small forward της Άμιλλας Τρίπολης Ζωή Παναγιωτοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα οι αθλήτριες που καλούνται είναι οι : Σοφία Γιαπιτζόγλου, Έλενα Μηλιαρά (Ανδρογέας), Μαργαρίτα Μπάτσιου, Αγγελική Ζιάκα, Δανιέλα Φελούρη (Παναθηναϊκός), Θεοδώρα Τσιανασλίδου, Φωτεινή Σίρπα (Παναθλητικός), Παναγιώτα-Ρουμπίνη Στολίγκα, Ναταλία Αρσενιάδου (Εσπερίδες Καλλιθέας), Λύδια Χατήρα (Αγ. Παρασκευή), Βασιλική Σιουμουρέκη (Ολυμπιακός Β.), Βασιλική Χωλοπούλου (Λασσάνης Κοζάνης), Αριστέα Παρασκευοπούλου (Αθηναϊκός), Ζωή Παναγιωτοπούλου (Άμιλλα Τρίπολης), Νικολίτσα Τόγια (ΠΑΟΚ), Παναγιώτα Καλογήρου (Άρης Θεσσαλονίκης).

- Διαφήμιση -

Οι αθλήτριες που κλήθηκαν την Δευτέρα 18 Ιουλίου θα πρέπει να βρίσκονται στις 09.00 στο ΟΑΚΑ. Οι αθλήτριες από τη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ (Καυτατζόγλειο) στις 16.00,. Η ομάδα θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στην Αρναία.  

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.