- Διαφήμιση -

Ο Δημήτρης Γεωργαντάς ανέλαβε πρώτος προπονητής του Πολύβιου με στόχο να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία του συλλόγου της Μεγαλόπολης. Ο ίδιος μίλησε στο SportsPlus, σε μια μίνι συνέντευξη.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Αισθάνομαι σίγουρα ευθύνη γιατί μου δόθηκε να κουμαντάρω μια ομάδα που χτιζόταν βήμα βήμα και με πλάνο τα τελευταία 2 χρόνια με αποκορύφωμα την περσινή πετυχημένη σεζόν της. Αισθάνομαι σιγουριά η οποία απορρέει από την εμπιστοσύνη που μου δόθηκε από την διοίκηση και τέλος αισθάνομαι όμορφα που ανέλαβα μια ομάδα της πόλης μου όντας κιόλας “παιδί” αυτής της ομάδας.

Στόχος του Πολυβίου είναι να έχει μια συνέχεια, μια διάρκεια και να βελτιώνεται συνεχώς. Στόχος της επίσης είναι και πάντοτε ήταν να στηρίζεται σε γηγενείς παίχτες μαζί φυσικά με ποιοτικούς παίχτες μη γηγενείς που συμφωνούν να ενισχύουν την ομάδα.

Ο σχεδιασμός μας είναι στο σημείο που θα θέλαμε να είναι και εξελίσσεται όπως το είχαμε στο μυαλό μας.

Ερ. Βλέπουμε Ανανεώσεις στο ρόστερ. Θα υπάρξει παραμονή του βασικού κορμού; Θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες εκτός από την πολύ δυνατή του Άρη Σκοπέτου κι ένα σχόλιο για αυτή ;

Δ.Γ. “Στόχος είναι η παραμονή του βασικού κορμού γιατί όπως είπα θέλουμε να υπάρχει μια συνέχεια και η παραμονή όσο γίνεται του κορμού είναι βασικό συστατικό γι’ αυτό.

Ο Άρης ήταν ένας παίχτης τον οποίο στόχευσαμε από την αρχή και με τις κινήσεις της διοίκησης καταφέραμε να τον εντάξουμε στην οικογένεια μας.”

Ερ. Θα έχουμε κι άλλες προσθήκες στο ρόστερ; Στόχος είναι ο πρωταθλητισμός;

Δ.Γ. “Δεν θα σχολιάσω κάτι άλλο μεταγραφικά. Στόχος είναι να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Αρχικά να κάνουμε μια καλή προετοιμασία ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος και μετά να βλέπουμε κάθε αγωνιστική ξεχωριστά ώστε να προχωραμε βήμα βήμα μπροστά και να βελτιωνόμαστε.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.