- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο του 3ου Πανελλήνιου Ανταμώματος Μικρασιατών 2022 που διεξήχθη στο Δήμο Καλαμαριάς και εν όψει του 4ου Ανταμώματος 2023 που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, παρευρέθη σε εκδήλωση του Δήμου Καλαμαριάς, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Γιάννης Δαρδανέλης και ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος καθώς και η πρόεδρος του Μικρασιατικού Συλλόγου Καλαμάτας κα Ρούλα Μητράκου και μέλη του Συλλόγου. Οι δύο Δήμαρχοι αντάλλαξαν λάβαρα και μίλησαν για το έτος ορόσημο για την πατρίδα μας. Τιμήθηκαν επίσης, από το Σύλλογο Βετεράνων ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα από τον κ. Γεώργιο Κούδα, παρουσία των Αντιπροέδρων Αντώνη Μαυρέα και Κωνσταντίνου Μαλιουφα, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Καλαμάτας, για την προσφορά τους στον Πολιτισμό.


Επισφραγίστηκαν εκδηλώσεις και φιλικό παιχνίδι, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Καλαμάτας και του Συλλόγου Μικρασιατών Καλαμάτας, μεταξύ των Βετεράνων της Μαύρης Θύελλας και του ΠΑΟΚ τιμώντας τα ? Χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τις αλησμόνητες πατρίδες. Ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.