- Διαφήμιση -

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου αποτέλεσε σημαντικό γρανάζι στην ομάδα του ΠΑΟ Καλού Νερού τη φετινή σεζόν. Ο ικανότατος δεξιός μπακ πλέον, αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια ως βασικός και ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας, από την οποία αποχωρεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

“Θα ήθελα να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω την ομάδα του καλού νερού για αυτή την υπέροχη χρονιά. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω κ όλους μου τους συμπαίκτες που στον δύσκολο πρώτο γύρο δεν τα παρατήσαμε και κάναμε σχεδόν έναν αήττητο κ παραπάνω δεύτερο γύρο, τον coach που πάντα πίστευε σε εμάς από την αρχή κ στο τέλος τον δικαιώσαμε, τον Γιάννη Γαλάνη που ήταν κάθε μερα στο γήπεδο επίσης και τον Σάκη Γαλάνη που ευτυχώς όταν δεν ερχόταν νικαγαμε. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο νέο πρωτάθλημα και η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει.

- Διαφήμιση -

Τέλος δεν γίνεται να παραλείψω ότι στάθηκαν όλοι δίπλα μου παίχτες διοίκηση από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα στον τραυματισμό που είχα και ότι χρειάστηκα μου το παρείχαν.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.