- Διαφήμιση -
Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον κορυφαίο σκόρερ της περσινής super league II  με την φανέλα τη Βέροιας και της ΠΑΕ Καλαμάτα. Η πρόταση της μεσσηνιακής ομάδας φαίνεται να καλύπτει τις απαιτήσεις του 31χρονου Έλληνα επιθετικού, Γιάννη Πασά που ακόμα και αύριο αναμένεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να υπογράφει.

Στο μεταξύ έχοντας την ημερομηνία της επίσημης έναρξης του πρωταθλήματος, 11 Σεπτεμβρίου, το μόνο που απομένει να ξεκαθαρίσει για όλες τις συμμετέχουσες ομάδες είναι το πλαίσιο υπό το οποίο θα αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα καθώς η προσφυγή της Κοζάνης στο ΚΑΣ έχει βάλει φρένο στις όποιες εξελίξεις αφορούν στον προβιβασμό και υποβιβασμό των ομάδων.

Εν αναμονή της απόφασης αυτής, η ΠΑΕ Καλαμάτα έχοντας ήδη εξασφαλίσει το κομβικό κομμάτι που αφορά στην αδειοδότητής της, συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του αφού μετά την είδηση της έλευσης του Πασά, αναμένεται εντός του 24ωρου και η οριστική απάντηση του Δημήτρη Ταΐρη που προ ημερών εξέφρασε τη βούληση να παραμείνει στο «μελανόλευκο» ρόστερ.

- Διαφήμιση -

Στην πρώτη προπόνηση, στις 18 Ιουλίου, θα είναι λογικά και ο Μπακαγιόκο Τζούνιορ ο οποίος μέχρι τότε εξετάζει τις όποιες επιλογές του.

Την ίδια ώρα μετά και το ναυάγιο με τον Ζήση η Καλαμάτα κινείται στην μεταγραφική αφορά για την απόκτηση ενός ακόμα αριστερό μπακ χαφ που θα καλύπτει τη θέση μαζί με τον αρχηγό Παναγιώτη Κωνταντινόπουλο.

Στο μεταξύ ο προπονητής Σάκης Τσιώλης προγραμματίζει για το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών όπου άλλωστε δίνει μεγάλη έμφαση.

Σίσσυ Τριάντου – Best TV

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.