- Διαφήμιση -

Προβάδισμα στη σειρά των τελικών πήρε η Καλαμάτα 80 επικρατώντας με 65-56 του Πολύβιου στο κατάμεστο κλειστό της Τέντας.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο δεκάλεπτο, με την Καλαμάτα 80 να ανοίγει τον ρυθμό στο δεύτερο και να παίρνει διάφορα 23 πόντων.

- Διαφήμιση -

Ο Πολύβιος αντέδρασε στην επανάληψη και μείωσε ακόμη και στους 11 πόντους, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ολική επαναφορά.

Κλειδί της επιστροφής του στο ματς ήταν η άμυνα ζώνης με προσαρμογές που χρησιμοποίησε ο Θεοδωρόπουλος και άφησε στους 6 πόντους σε ένα δεκάλεπτο την Καλαμάτα 80.

Οι Λύκοι όμως ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, έπαιξα στον ρυθμό που θέλει ο Κορογώνας και πήραν το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα.

Πολύ σημαντικές ήταν οι απουσίες Γεωργανά και Τσικούρη, καθώς και του Σιαμπάνη για τους Αρκάδες. Οι δύο πρώτοι αναμένεται να αγωνιστούν στο ερχόμενο ματς της Τετάρτης.

Ο κόσμος του μπάσκετ κατέκλυσε το κλειστό της Τέντας (μεταξύ των οποίων και 150 περίπου οπαδοί του Πολύβιου) και δημιούργησε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Οι διαιτητές: Νάστος, Τσιμπούρης

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 46-23, 52-36, 65-56

Καλαμάτα 80 (Κορογώνας): Χαντζής Δ., Χρονόπουλος 12(1), Γεωργουλάκος Αλεξανδρόπουλος 12(2), Αναγνωστόπουλος 4, Μουργής 15(3), Κοντόπουλος Κομπότης 10, Παυλόπουλος Χ. 9, Αναστασόπουλος Μήλας

Πολύβιος (Θεοδωρόπουλος): Μιέστρι, Ανδριόπουλος Τζιούβελης 19(2), Τρυφωνόπουλος 11(2), Θεοδωρόπουλος 2, Κωτσόπουλος 3, Σιαμπής, Κυριακόπουλος 2, Κουτίβας 17

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.