- Διαφήμιση -

Η διοίκηση του ΓΣ Γαργαλιάνων το έκανε ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή και το φανερώνει έμπρακτα… Την επόμενη σεζόν η ομάδα θα στοχεύσει μονάχα τον τίτλο στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και την άνοδο στη Γ εθνική κατηγορία, ξεπερνώντας με επιτυχία τα μπαράζ ανόδου.

Ετσι, μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον Αντώνη Κούτρη και την απόκτηση του υπερταλαντούχου Γιώργου Καραγιαννίδη σειρά παίρνει ένας ακόμη ικανότατος αθλητής με μεγάλη εμπειρία από εθνικές κατηγορίες.

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η διοίκηση του συλλόγου της Τριφυλίας βρίσκεται μια ανάσα από τον 27χρονο power forward Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο Μεσσήνιος στην καταγωγή forward αγωνίστηκε πέρυσι με τον Εργοτέλη στη Γ εθνική κατηγορία και στο παρελθόν σε Καλαμάτα BC και Δίωνα Κυπαρισσίας ενώ έχει περάσει από ομάδες της Αθήνας και της ΕΣΚΑΣΕ. Δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί άμεσα από την διοίκηση του ΓΣ Γαργαλιάνων που επιδιώκει, σε συνεργασία με τον κ. Κούτρη, να δημιουργήσει ένα υπερπλήρες ροστερ βάζοντας από φέτος τα θεμέλια για την μεθεπόμενη σεζόν.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.