- Διαφήμιση -

Παρουσία του υπευθύνου του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ και διεθνούς, παλαίμαχου πλέον, αθλητή του Παναθηναϊκού Κώστα Τσαρτσαρή πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, στο κλειστό της Τρίπολης, η προπόνηση του κλιμακίου παμπαίδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και της ΕΣΚΑΚ. Το παρών έδωσε ακόμη ο πρόεδρος της Ένωσης Σταύρος Κουκάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τρίπολης Δημήτρης Μακαρουνης και ο Δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Χατζόπουλος. Ανάμεσα σε άλλα συζητήθηκε το ενδεχόμενο διεξαγωγής μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στην Τρίπολη.

Επιστρέφοντας στα της προπόνησης, φάνηκε ξεκάθαρα ότι η φουρνιά των αθλητών που είναι γεννημένοι τα έτη 2007 και 2008 έχει ταλέντο και πάνω στο στοιχείο αυτό στάθηκε ο κ. Τσαρτσαρής.

- Διαφήμιση -

Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την προσπάθεια της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας αλλά και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για ανάδειξη νέων παιδιών μέσα από την διαδικασία των κλιμακιων αλλά και συνολικότερα την παραγωγική διαδικασία.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.