- Διαφήμιση -

Να ξεκινήσει με το δεξί και να πάρει το προβάδισμα στις νίκες θέλει η Καλαμάτα 80 το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στον Άθλο Ορεστιάδας.
Οι “Λύκοι” θέλουν να εκμεταλλευτούν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας που εξασφάλισαν για τα πλέι οφ ανόδου και να κατακτήσουν το δεύτερο απευθείας εισιτήριο για τη VolleyLeague. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει αρχικά να αποκλείσουν την ακριτική ομάδα στον.. ημιτελικό της φάσης των πλέι οφ.

Η θετική.. παράδοση


Οι Ακρίτες τερμάτισαν στην πέμπτη θέση του Γ’ Ομίλου της Pre League, πετυχαίνοντας εντυπωσιακό φινάλε..με τη νίκη επί του πρωταθλητή Πήγασου Πολίχνης την τελευταία αγωνιστική.

- Διαφήμιση -

Ως αντίπαλος μοιάζουν ιδανικός για την Καλαμάτα 80, καθώς στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, δεν κατόρθωσαν να πάρουν ούτε σετ.

Αναλυτικά τα μεταξύ τους αποτελέσματα:
1η Αγωνιστική
Καλαμάτα 80 – Άθλος Ορεστιάδας 3-0
(25-18, 25-21, 25-13)
6η Αγωνιστική
Άθλος Ορεστιάδας – Καλαμάτα 80 0-3
(17-25, 23-25, 23-25)

Η προϊστορία δεν παίζει βόλεϊ όμως, και σε αυτή τη φάση δε μετράνε τα προηγούμενα αποτελέσματα, οπότε οι Καλαματιανοί οφείλουν να μπουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους.

Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες και το δεύτερο παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη. Αν χρειαστεί τρίτο, αυτό θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο.

1ος Αγώνας – Σάββατο 2 Απριλίου 18.00
Καλαμάτα 80 – Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Ονόπας, Πρέντζας

2ος Αγώνας – Τετάρτη 6 Απριλίου 19.00
Άθλος Ορεστιάδας – Καλαμάτα 80
Διαιτητές: Κουτσούλας, Ιωαννίδης

Ο έβδομος..παίκτης
Δυναμικό παρών αναμένεται να δώσει ο φίλαθλος κόσμος της Καλαμάτας και να γεμίσει το κλειστό της Παραλίας, δίνοντας την επιπλέον ώθηση. Πολλές φορές και ιδιαίτερα φέτος, έχει αποτελέσει καίριο παράγοντα για να έρθει η νίκη σε καλαματιανά χέρια, με την ατμόσφαιρα να είναι παραπάνω από ζέστη.

Η τηλεοπτική κάλυψη στη νέα εποχή.


Για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στο κλειστό, ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της τηλεόρασης Best, τόσο από το YouTube, όσο και από το κανάλι 1 της υβριδικής πλατφόρμας του μοναδικού περιφερειακού σταθμού που έχει περάσει για τα καλά στη ψηφιακή εποχή. Το μόνο που έχετε να κάνετε όσοι έχετε Smart TV είναι να πατήσετε το κόκκινο κουμπί και να μπείτε στη ψηφιακή πλατφόρμα του σταθμού.


Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι οι δημοσιογράφοι Σίσσυ Τριάντου και Βασίλειος Καίσαρης.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.