- Διαφήμιση -

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε ο Πρωτέας Καλαμάτας που επικράτησε του Αρκαδικού με σκορ 71-48, σε παιχνίδι το οποίο ανήκε στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Νίκη που ήρθε πολύ εύκολα για το καλαματιανό σωματείο το οποίο έχει εδραιωθεί στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας. Μάλιστα ο τεχνικός του Πρωτέα Δημήτρης Σμυρλής έδωσε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες της ομάδας του κάτι που έκανε και ο προπονητής του Αρκαδικού Παναγιώτης Γεωργακόπουλος.

Ο Βασίλης Μπαλόπουλος ήταν για ακόμη μια φορά σε εξαιρετική ημέρα πετυχαίνοντας 35 πόντους ενώ τον ακολούθησε ο Άρης Σκοπέτος ο οποίος βοήθησε πολύ και δημιουργικά. Στα θετικά η καλή παρουσία των μικρών Νίκου Αλεξόπουλου και Φιλιππου Κυριακίδη.

- Διαφήμιση -

Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι έμπειροι Κουτσουμπός και Αγγελόπουλος.

ΠΡΩΤΕΑΣ 71

ΑΡΚΑΔΙΚΌΣ 48

Δεκάλεπτα 19-3, 46-16, 61-36, 71-48

Διαιτητές Αναστόπουλος, Μητσέας

Πρωτέας (Σμυρλής) : Μπαλόπουλος 35(3), Αλεξόπουλος Ν. 4, Φλώρος 2, Καρτάλιας 4, Κυριακίδης 5(1), Ανδριανόπουλος, Νικολόπουλος 1, Αλεξόπουλος Γ. 2, Σκοπέτος 17(1), Πανταζής 1, Ζερβάκης, Μωράκης.

Αρκαδικός (Γεωργακόπουλος) : Παπαδημητριου 1, Τρυφωνόπουλος 2, Λιβας 4, Βερβαινιώτης 6(1), Χαραλαμπόπουλος 6, Ναστόπουλος, Σωτηρόπουλος 5, Αγγελόπουλος 10(1), Ψυχογυιός 2, Κουτσουμπός 10, Τσαμακλής 2, Καρβέλας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.