- Διαφήμιση -

Ο Σωτήρης Μπουραντώνης ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ Καλαμάτας, η οποία πήρε την άνοδο στην Α’Τοπική. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο SportsPlus.

“Ανέλαβα την ΑΕΚ που προερχόταν από άσχημα αποτέλεσματα και βαριά ήττα 4 – 0 από τον Ηρακλή και το πρώτο που έπρεπε να κανω ήταν αυτοί οι ποδοσφαιριστές να πιστέψουν παραπάνω στις δυνατότητες/ικανότητες τους, πιστεύω ότι είχαμε την πιο σταθερή πορεία μετά τα Αρφαρα ειδικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που κάναμε Γρ 9 παιχνίδια αήττητοι πήραμε 23 βαθμούς και αν δεν είχαμε κάποια προβλήματα διοικητικά 2 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος που επηρέασαν προφανώς τους ποδοσφαιριστές ίσως να είχαμε κρατήσει το αήττητο.

- Διαφήμιση -


Οπως και να έχει όμως τα παιδιά έγραψαν ιστορία με την επιτυχία της Ανοδου μετά από 42 Χρόνια η ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ επιστρέφει Α τοπική. Δεν μου μένει τίποτα άλλο να πω πέρα από το ότι είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος που ήμουν προπονητής αυτών των ποδοσφαιριστων.

Τώρα όσο αφορά την νέα σεζόν είναι πολύ νωρίς να συζητήσουμε κάτι! Προς το παρόν θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο πρωταθλητή Αστέρα Αρφαρών, αλλά και στον ΠΑΣ Ράχης και Ηρακλή Καλαμάτας για την άνοδο τους και να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.