- Διαφήμιση -

Μια καθαρή νίκη με 3-0 σετ πανηγύρισε η Καλαμάτα 80 απέναντι στον Πήγασο Πολίχνης στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης της Pre League.

Με το τρίποντο αυτό οι “Λύκοι” μείωσαν στον πόντο τη διαφορά τους από τον Πήγασο Πολίχνης που παραμένει στην κορυφή, η οποία οδηγεί σε απευθείας άνοδο. Όπως και να έχει, το τρίποντο αυτό τους φέρνει σε καλύτερη θέση ακόμη και για ενδεχόμενα πλέι οφ ανόδου

- Διαφήμιση -

Όλα τα σετ κρίθηκαν με την ελάχιστη δυνατή διαφορά των 2 πόντων, δείγμα της…ισοδυναμίας των δύο πολύ ποιοτικών συνόλων.

Ο Χαραλαμπίδης μπήκε καυτός ως αλλαγή στη θέση του Ίλιεφ που είχε προβλήματα στην υποδοχή. Αυτό ήταν και το κομβικό σημείο του πρώτου σετ. Στο δεύτερο σετ η Καλαμάτα 80 έχανε με 11-16, πριν αντιδράσει με Παλέντζα και πάρει το σετ με άσο του Χαραλαμπίδη για το 26-24.

Στο τρίτο σετ, οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα, αλλά ο Πήγασος αντέδρασε και ισοφάρισε σε 23-23 (και τα τρία σετ έφτασαν σε αυτό το σκορ).

Ο κόσμος της Καλαμάτας έχει αγκαλιάσει για τα καλά την ομάδα της Καλαμάτας 80 και ακόμη και σήμερα, σε μια δύσκολη μέρα και ώρα ήταν εκεί και έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 – ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 3-0 (25-23, 26-24, 27-25)

Καλαμάτα 80 (Ντάκουρης Παν.): Δημητούλης, Παλέντζας, Ίλιεφ, Δαλακούρας, Πελεκούδας, Χριστόφας με λίμπερο τον Βαγγέλη Ντάκουρη.

Αγωνίστηκαν και οι Χαραλαμπίδης, Κανελλόπουλος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.