- Διαφήμιση -

Μεγάλη εμφάνιση που έφερε τον Δίωνα Κυπαρισσίας αγκαλιά με την παραμονή πραγματοποίησε η μεσσηνιακή ομάδα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Εργοτέλη, ωστόσο γνώρισε την ήττα, στο έξτρα 5λεπτο, με σκορ 75-73. Το συγκρότημα του Χρήστου Μυριούνη βρέθηκε να προηγείται με 68-62 περίπου ένα λεπτό πριν την λήξη όμως οι κρητικοί έκαναν την υπέρβαση και οδήγησαν το ματς στην παράταση (69-69 κανονική διάρκεια).

Χάθηκε η ευκαιρία να εξασφαλιστεί ουσιαστικά, η παραμονή, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει τα 2 τελευταία παιχνίδια (Παναχαϊκή και Ηφαιστο) , ωστόσο ο Δίωνας εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια του και με εμφανίσεις σαν αυτές που πραγματοποιεί δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

- Διαφήμιση -

ΓΣ Εργοτέλης-ΓΑΕΤ Δίων ο Κυπαρισσεύς 75-73 (παρ.)

Δεκάλεπτα: 20-17, 33-29, 53-53, 69-69 (κ.α.), 75-73

Διαιτητές: Κοτσίρης, Σίμας

Εργοτέλης (Βισκαδουράκης): Μαρκόπουλος17(5), Αθανασιάδης3(1), Γουμενάκης11(2), Μαχαιριανάκης19(1), Μπούμπαρης8, Μανιαδής, Χριστοδούλου, Κουμάκης, Γιαννακοπουλος10, Χαμηλάκης, Καραλής7.

Δίωνας (Μυριούνης): Κωνσταντινόπουλος 3, Γιαννόπουλος Η., Κλεφτάκης 2, Οικονόμου 12, Καμαρινός 21(4), Τζαγισβίλι 10(1), Καραγιαννίδης16(2), Γιαννόπουλος Χ., Πολιτόπουλος15(4).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.