- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Χατζηπαναγιώτης αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια βασικό στέλεχος της ομάδας της ΑΕ Μάνης. Φέτος είναι βασικός στην πορεία τους προς τα πλέι οφ ανόδου και τον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο ίδιος μίλησε στο SportsPlus μετά τον επαναληπτικό με τον Πάμισο Μεσσήνης.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά, μας δήλωσε:

“Για το χθεσινό παιχνίδι είχαμε ένα μικρό προβάδισμα έναντι του αντιπάλου από το πρώτο παιχνίδι το οποίο ήταν και πολύ ύπουλο. Μπήκαμε με στόχο την νίκη αλλά ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός στο ανασταλτικό κομμάτι, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μην βγάλουμε κάποια μεγάλη φάση, αλλά ούτε να βγάλει και ο αντίπαλος .

Μιλήσαμε στο ημίχρονο και γνωρίζαμε ότι δεν γίνεται να πάμε με το ρευστό 0-0 μέχρι τέλους. Έτσι γίναμε ακόμη πιο επιθετικοί και καταφέραμε να βγάλουμε αρκετές κλασικές ευκαιρίες, από τις οποίες σκοράραμε 2 γκολ που φάνηκαν αρκετά για μια ιστορική πρόκριση για την ομάδα μας.

Τώρα το μυαλό μας είναι ήδη στο επόμενο παιχνίδι την Κυριακή που είναι η έναρξη των πλέι οφ με την ομάδα της Κυπαρισσίας. Θέλουμε το νταμπλ και θα το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους. Από εδώ και πέρα μιλάμε για 7 τελικούς ( 6 αγώνες πλέι οφ και τελικός κυπέλλου) ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς!!!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.