- Διαφήμιση -

Συνέχεια στην ανοδική της πορεία έδωσε η ομάδα του Πρωτέα Καλαμάτας που νίκησε, εκτός έδρας και στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, τον ισχυρό και φιλόδοξο ΓΣ Μεσσήνης με σκορ 57-56. Νίκη που διατηρεί στην πρώτη 7αδα τους καλαματιανους και κρατά ζωντανές τις, λιγοστές είναι η αλήθεια, πιθανότητες για είσοδο στην 4αδα. Από την άλλη πλευρά η Μεσσήνη, που έπαιξε με σημαντικές απουσίες και συγκεκριμένα χωρίς τους Τριανταφυλλόπουλο, Μειμετέα και Χαραλαμπόπουλο, έχασε έδαφος από την κορυφή και πλέον ισοβαθμεί στην 2η θέση με τον ΓΣ Γαργαλιάνων μετρώντας 11 νίκες και 3 ήττες.

Κορυφαίος των νικητών ο 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος, 16χρονος Βασίλης Μπαλόπουλος, που πέτυχε 21 πόντους, ενώ εξαιρετική παρουσία είχε ο Χρήστος Τσιφτσής με 11π αλλά και ο Σκοπέτος στην επανάληψη. Από τους γηπεδούχους συγκλονιστικος ήταν ο Γιώργος Σπυρόπουλος, στην επιστροφή του, θετικοί και οι Μπακογιάννης, Δελφάκης και Μανωλάκης.

- Διαφήμιση -

Και μπορεί ποιοτικά να μην ήταν καλό ματς ωστόσο είχε τεράστιο ενδιαφέρον με τις 2 ομάδες να αλλάζουν συνεχώς πρωτοπορία στο σκορ χαρίζοντας πολλές συγκινήσεις σε όσους βρέθηκαν στο κλειστό της Μεσσήνης.

ΓΣ ΜΕΣΣΉΝΗΣ 56

ΠΡΩΤΕΑΣ 57

Διαιτητές Νάστος, Μπακετέας

Δεκάλεπτα 16-15, 26-26, 42-41, 56-57

ΓΣ Μεσσήνης (Μπακογιάννης) : Σπυρόπουλος 12(2), Μπακογιάννης 13(1), Δρακόπουλος 2, Καραμπάγιας 5(1), Δελφάκης 10, Μανωλάκης 9, Μιχαλόπουλος 6.

Πρωτέας (Σμυρλής) : Μπαλόπουλος 21(2), Μωράκης, Κουρέτας, Φλώρος 2, Τσιφτσής 11(1), Καρτάλιας 3, Αλοιμονος 2, Νικολόπουλος 2, Σκοπέτος 16(1).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.