- Διαφήμιση -

Ο Τάσος Καντούτσης αποτελεί βασικό στέλεχος της φετινής ομάδας του ΑΟ Διαβολιτσίου. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός με πολλές συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες, αποτελεί στυλοβάτη στο οικοδόμημα του Μάρκου Στεφανίδη και την πολύ καλή πορεία των Νερατζούρι.

Ο ίδιος μίλησε στο SportsPlus μετά το διπλό στην Αναγέννηση Άρτας.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

“Λοιπόν αρχικά για τη νίκη επί της Αναγέννησης, ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα μας και για βαθμολογικούς λόγους και για την διατήρηση της καλής ψυχολογίας της ομάδας.

Ήμασταν σοβαροί καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και αποφασισμένοι για την νίκη. Από εκεί και πέρα έχουμε αύριο ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο και είμαστε έτοιμοι όλα τα παιδιά να τα δώσουμε όλα για μια ακόμα νίκη. Δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο που είναι μια ιστορική ομάδα και έχει καλή πορεία στον 2ο γύρο.

Όσον αφορά τη φετινή πορεία της ομάδας, είναι πολύ καλή μέχρι στιγμής. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια όλοι οι παίχτες με το τεχνικό τιμ και την διοίκηση, δουλεύουμε εξαιρετικά με τον προπονητή μας που είναι έμπειρος και κάνει πολύ καλή δουλειά. Η διοίκηση είναι δίπλα μας σε κάθε δυσκολία και στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε κοιτώντας ξεχωριστά το κάθε ένα από τα 7 παιχνίδια που απομένουν εξασφαλίζοντας όσο πιο γρήγορα έτσι την παραμονη στην κατηγορία που ήταν εξ αρχής ο στόχος.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.