- Διαφήμιση -

Ο Γιάννης Μαυροειδάκος αγωνίζεται για δεύτερη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ Καλαμάτας και αποτελεί θεμέλιο λίθο της κιτρινόμαυρης άμυνας. Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στο SportsPlus για το ματς με τον ΠΑΣ ΡΑΧΗ και γενικότερα τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά, μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Το παιχνίδι της Κυριακής ήταν ενα δύσκολο ματς. Παίζαμε με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, δηλαδή την άνοδο. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο ματς και πως θα κριθεί στις δυνατές μονομαχίες και σε λιγοστές φάσεις. Είχαμε κλείσει καλα τον αντίπαλο, αλλά από ενα δικό μας λάθος δεχτήκαμε το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά και καταφέραμε να φέρουμε στο ματς στα ισια, παρόλο που παίζαμε και με παίκτη λιγότερο.

Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς που στόχος μας είναι η νίκη, όπως και σε ολα τα παιχνίδια που απομένουν και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό και ευελπιστώ να μας βρει μέσα στον στόχο που έχουμε βάλει σαν ομάδα, δηλαδή την άνοδο.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.