- Διαφήμιση -

Με εντός έδρας παιχνίδι ξεκινά τα πλέι οφ ανόδου η ομάδα της Καλαμάτας 80. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα στις 18.00 θα υποδεχθεί στο κλειστό της Παραλίας τον Άθλο Ορεστιάδας.

Οι “Λύκοι” θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο για την ανοδο. Πέρα από τις δύο ομάδες, σε αυτόν συμμετέχουν οι Κέρκης Σάμου, ΑΕΚ, Πήγασος Πολίχνης και Αριστοτέλης Νέας Σκύδρας.

- Διαφήμιση -

Ο πρώτος του ομίλου θα ανέβει απευθείας στη VolleyLeague, ενώ θα υπάρξουν πλέι οφ για τις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 2-5.

Πιο συγκεκριμένα θα αγωνιστούν στις δύο νίκες οι:

2-5 και 3-4. Οι δύο νικητές θα αναμετρηθούν ξανά στις δύο νίκες με τον νικητή να παίρνει και αυτός απευθείας την άνοδο, ενώ ο ηττημένος θα αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ στις δύο νίκες, με τον τελευταίο της βαθμολογίας στη VolleyLeague.

Στα αγωνιστικά, η Καλαμάτα 80 είναι πλήρης και με την προσθήκη του διεθνούς ακραίου, Ίλιεφ, αποκτά μια ακόμη ποιοτική λύση στα άκρα της ομάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

ΔΑΚ Πολίχνης 17.00: Πήγασος Πολίχνης – ΑΣ Κέρκης Σάμου
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Δεληκωστίδου, Παρατηρητής: Κουκουμάκας.

ΔΑΚ Σκύδρας 18.00: ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας – ΑΕΚ
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δαλκιράνης, Γραμματεία: Παπαδοπούλου, Παρατηρητής: Θεμελής.

Παραλίας 18.00: ΑΟ Καλαμάτα 80 – ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Χανδρινός, Γραμματεία: Λιακουνάκου, Παρατηρητής: Τσουμελέας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.