- Διαφήμιση -

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκηση μας εν όψει του εντός έδρας αγώνα στις 15/01 με αντίπαλο τον ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας και λόγω του περιορισμου στην χωρητικότητα του γηπέδου λόγω της πανδημίας του κορονοιου στο 10%, ευχαριστεί τους φιλάθλους για την συμμόρφωσή τους στους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου και τους ενημερώνει ότι για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα τα 125 διαθέσιμα εισιτήρια θα διατεθούν ως εξής:

- Διαφήμιση -

?Μέχρι και την Τρίτη 11/1 δικαίωμα απόκτησης εισιτήριου θα έχουν αποκλειστικα οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας, οι οποίοι θα πρέπει να παραλάβουν το εισιτηριο τους μέχρι και τότε.

?Από Τετάρτη 12/1 θα απελευθερωθεί το δικαίωμα για την απόκτηση εισιτηρίου για όλους και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως τους. Έξω απο το γήπεδο θα γίνεται έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού η νόσησης και του αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας.

?Η επικοινωνία μαζί μας για την κράτηση των θέσεων θα γίνεται μέσω μηνύματος στα επίσημα social media της ομάδας μας και η παραλαβη των εισιτηρίων από το κατάστημα Μπουσούνης Δομικά Υλικά. Ο καθένας θα μπορεί να παραλάβει μέχρι δύο εισιτηρια με την επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών εμβολιασμού η νόσησης.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως πάντα για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο, το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά σε live streaming στο YouTube σε συνεργασία με το best-tv.gr

GoWolves #PreleagueMen #aok80 #kalamata #kalamata80 #messinia #greece #hellas #volleyball #volley #pallavolo #ThisIsKalamata #ThisIsOurHouse #DefendYourHouse #TrustTheProcess #InTheMaking #Believe #aSeasonToRemember

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.