- Διαφήμιση -

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ πανηγύρισε ο Ευκλής Καλαμάτας που επικράτησε, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, του Παμίσου με σκορ 67-49. Η ομάδα του Ηλία Στακιά φάνηκε πιο αποφασισμένη, ίσως και πιο έτοιμη και με όπλο της την καλή άμυνα αλλά και την επιθετική πολυφωνία – 4 παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με κορυφαίο τον Ξεροβάσιλα- πήρε δίκαια και εύκολα το πρώτο της ροζ φύλλο. Νίκη η οποία διατηρεί το καλαματιανό σωματείο ζωντανό, με τις οποίες πιθανότητες έχει, στη μάχη για την παραμονή.

Από την άλλη ο Πάμισος δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του ματς να φανεί ανταγωνιστικός. Τα περίμενε όλα από τους Ηλιόπουλο και Μουραφέτη επιθετικά ενώ είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα παίζοντας, όπως συνήθως, ζώνη σε μεγάλη διάρκεια του αγώνα.

- Διαφήμιση -

ΕΥΚΛΗΣ 67

ΠΑΜΙΣΟΣ 49

Δεκάλεπτα 17-11, 31-22, 47-37, 67-49

Διαιτητές Ρίζος, Παναγιωτακόπουλος

Ευκλής (Στακιάς) : Δημητροπουλος 2, Καρέλιας 2, Κόλλιας 8, Τσαβλής 3, Αγγελόπουλος 11(2), Καραμπελας, Ξεροβάσιλας 19(5), Καραμπάτσος 11(1), Φωτάκης 11, Πατλάκας, Χριστόπουλος, Λαλάκος

Πάμισος (Μουραφέτης) : Κατιρτζόγλου, Κυριακίδης, Ηλιόπουλος 27, Ρουτσης, Ποδοχωρίτης 3, Μαυράκης 2, Πετρουλάκης, Αθανασόπουλος 1, Μουραφέτης 16(1).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.