- Διαφήμιση -

Δωρεάν σεμινάριο – ομιλία με θέμα : “Διατροφή αθλητών, πεζοπόρων και ορειβατών”.

Το τμήμα αγωνιστικής ποδηλασίας (Ευκλής Cycling Team) του Συλλόγου Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής” διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο – ομιλία με τον Ιωάννη Πετρακόπουλο, Κλινικό διαιτολόγο του Γ. Νοσοκομείου Καλαμάτας και ποδηλάτη του συλλόγου μας (Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ) την Τετάρτη βράδυ στις 12 Ιανουαρίου 2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων της τοπικής Εφημερίδα «Ελευθερία» – eleftheriaonline.gr (Γεωργούλη 26 – Καλαμάτα).

- Διαφήμιση -

Ο Ιωάννης Πετρακόπουλος είναι απόφοιτος του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Επιστήμης – Διαιτολόγιο Διατροφής, με εξειδίκευση στην ”Αθλητική Διατροφή”.
Έχει διατελέσει συνεργάτης πολλών Αθλητικών Σωματείων (κολύμβησης, ρυθμικής, ποδηλασίας και ποδοσφαίρου).
Επίσης είναι πρώην αθλητής κολύμβησης και τριάθλου, νυν αθλητής αγωνιστικής ποδηλασίας στην ομάδα του ”Ευκλή”, ζει στην πόλη της Καλαμάτας και είναι παντρεμένος με δυο παιδιά.

Το θέμα ”Αθλητική Διατροφή” θα αναπτυχθεί ως εξής:
_ 1η ενότητα βασικές αρχές διατροφής. _ 2η ενότητα προετοιμασία πριν από την άσκηση και αποκατάσταση.
Σωστή διατροφή αθλητών, πεζοπόρων και ορειβατών.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου – ομιλίας είναι δωρεάν για όσους ενδιαφέρονται.
Ώρα προσέλευσης κοινού και ενδιαφερομένων 6:30 μ.μ. και ώρα έναρξης ομιλίας 7:00 μ.μ.
Η ομιλία θα διαρκέσει 60 με 70 λεπτά και στο τέλος θα υπάρξει χρόνος για ερωτήσεις και απορίες από τους συμμετέχοντες.

Με το πέρας της εκδήλωσης θα προσφέρουμε στους φίλους μας γλυκίσματα και δροσερά αναψυκτικά προσφορά από τις κυρίες – μέλη του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Πλεμμένο, ιδιοκτήτη της εφημερίδας ”Ελευθερία” για την αίθουσα εκδηλώσεων που θα μας παραχωρήσει δωρεάν, ώστε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας.

Οδηγίες covid: Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, αυστηρά χρήση μάσκας και για την είσοδο στο κτήριο και στην αίθουσα εκδηλώσεων χρειάζεται βεβαίωση εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή ράπιντ τεστ σε ισχύ.

Πληροφορίες : Ελένη Οικονομοπούλου (27210 90627 και 6974252234) και Ιωάννης Πετρακόπουλος (6945550587).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.