- Διαφήμιση -

Τα κορίτσια του ΑΕΠΣ ΑΡΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ προσέθεσαν άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών μπάσκετ,αυτή τη φορά με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του Πανιωνίου με σκορ 55-39…!Πλέον τα κορίτσια του Μιχάλη Μπακογιάννη μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου φιγουράρουν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας βάλει ισχυρά θεμέλια για την παραμονή τους στην κατηγορία,όπου αποτελεί πρωταρχικό σκοπό για το Καλαματιανό σωματείο,το οποίο κοιτάζει διακριτικά για ακόμα υψηλότερο πλασάρισμα.

Από την πλευρά του ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε στο SportsPlus:

- Διαφήμιση -


“Ολοκληρώσαμε το 2021 με το καλύτερο δυνατό τρόπο από πλευράς αποτελεσμάτων,αφού την Κυριακή κερδίσαμε και τον Πανιώνιο στην έδρα μας και έτσι απέκτησε πολύ μεγαλύτερη αξία το διπλό που κάναμε την προηγούμενη αγωνιστική στην Τρίπολη.
Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό στο ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ.
Είχα πει στις παίχτριες μου ότι ο Πανιώνιος είναι μια σκληρή και νεανική ομάδα,όπως και εμείς και θα πρέπει με την απόδοση τους να τους κάνουν να σταματήσουν να πιστεύουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν το ματ. Έτσι μετά το αρχικό μουδιασμένο ξεκίνημα μας, ανεβάσαμε την πίεση μας σε όλο το γήπεδο και καταφέραμε να κλείσουμε το πρώτο ημίχρονο με διαφορά 10 πόντων και αυτό ήταν το πρώτο ψυχολογικό αβαντάζ για εμάς.


Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Νέας Σμύρνης προσπάθησε να αντεπιτεθεί για να μπει και πάλι στη διεκδίκηση του ροζ φύλλου,όμως οι παίχτριες μου συνέχισαν να δουλεύουν σκληρά μέσα στο γήπεδο και με όπλο την πολύ καλή ομαδική άμυνα ,καταφέραμε να ανεβάσουμε τη διαφορά μας στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα και εν τέλη να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη που μας κάνει πάρα πολύ χαρούμενους…!

Σαν ένα μίνι απολογισμό ,με ένα παιχνίδι ακόμα να απομένει για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου θα ήθελα να δηλώσω απόλυτα ικανοποιημένος απ την προσπάθεια των παιχτριών μου και τους αξίζουν συγχαρητήρια τόσο για τη σημερινή νίκη,όσο και για την πορεία μας μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα.
Παρά τους πολλούς τραυματισμούς και τις απώλειες βασικών μας παιχτριών, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε «σημαδέψει» απ την αρχή της χρονιάς…!Ελπίζω και εύχομαι τη Νέα Χρονιά να έχουμε αυτό που μας έλλειψε περισσότερο τη φετινή και είναι η υγεία.

Η ομάδα μας θα ενισχυθεί εν όψει του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου ώστε να μπορούν να καλυφθούν τα αγωνιστικά ,όσο και τα προπονητικά κενά και να μπορέσουμε να εμφανιστούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί…!


Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλους, ταχεία και γρήγορη επάνοδο στις αθλήτριες μου που είναι σε φάση αποκατάστασης και υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας σε αυτή μας την προσπάθεια και ελπίζουμε να τους κάνουμε περήφανους με τις εμφανίσεις και την αγωνιστικότητα μας. Να είστε όλοι καλά..!”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.