- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Γιαννακόπουλος αποτελεί βασικό στέλεχος στη φετινή ομάδα του Πανθουριακού που κάνει πρωταθλητισμό στον 1ο Όμιλο της Α’ Τοπικής. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ως φυσική θέση αυτή του στόπερ, αλλά με τον Απόλλωνα αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ και με τον Ολυμπιακό Ανάληψης ως αριστερό μπακ.

Η ικανότητα του αυτή λύνει τα χέρια του προπονητή του Γιώργου Καλόμαλου.

- Διαφήμιση -

Ο ποδοσφαιριστής του Πανθουριακού δήλωσε στο SportsPlus:

“Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι σε ενα ωραίο γήπεδο με συνθήκες ιδανικές για ποδόσφαιρο. Ελέγξαμε τον ρυθμό καθόλη την διάρκεια του αγώνα και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε και αλλά τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Έχουμε εστιάσει σε κάποια λάθη τα οποία θα δουλέψουμε με τον προπονητή και αυτο που κρατάμε ειναι οι 3 βαθμοί που ειναι και ο στόχος μας κάθε Κυριακή.

Τώρα όσο αφορά τη σεζόν μέχρι τώρα, ξεκινησαμε την προετοιμασία με ξεκάθαρο στόχο την πρώτη θέση και την άνοδο. Ο προπονητής από την πρώτη μέρα κιόλας θέλησε να βάλει δικά του στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού μας, αλλά και στη γενικότερη συμπεριφορά κάτι που δουλεύουμε από τον Αύγουστο καθημερινά. Στόχος ειναι κάθε Κυριακή να αποδίδουμε τα μέγιστα στο γήπεδο και να παίρνουμε τους 3 βαθμούς που θα μας οδηγήσουν στην άνοδο. Παράλληλα έχουμε την διοίκηση στο πλευρο μας κάτι που μας εμπνέει εμπιστοσύνη και μας ωθεί ακόμα περισσότερο.

Τέλος θελω να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου Δημήτρη Ζαραφετα και Βασίλη Κακαλη που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και τους περιμένουμε γρήγορα κοντα μας

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.