- Διαφήμιση -

Ο Άγγελος Γιαννής ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του χθεσινού διπλού της ΑΕ Μάνης απέναντι στον Πανθουριακό με 0-2. Αμυντικά ήταν αδιαπέραστος, ενώ σκόραρε το δεύτερο τέρμα με άπιαστη εκτέλεση πέναλτι.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός απαντησε στις ερωτήσεις μας.

- Διαφήμιση -

– Καταφέρατε να πάρετε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον μέχρι πρότινος αήττητο Πανθουριακό και να πιάσετε κορυφή. Πώς το καταφέρατε αυτό;

  • Σπουδαίο διπλό όπως το είπες απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Καταφέραμε να δείξουμε ότι η νίκη με τον Πάμισο δεν ήταν τυχαία μπήκαμε στο γήπεδο και ξέραμε ότι από εδώ θα φύγουμε νικητές και θα πιάσουμε κορυφή. Για εμένα έχουμε την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, ευχαριστιέσαι να μας βλέπεις από τις εξέδρες. Αλλά ο πιο σημαντικός λόγος που θέλαμε το παιχνίδι αυτό, ηταν για τον Κολκα ήθελε αυτό το ματς πολύ και το κάναμε γι’ αυτόν. Ελπίζω να του δώσαμε χαρά χθες και το γκολ είναι αφιερωμένο σε αυτόν!

– Ο στόχος της ομάδας είναι μπει στα πλέι οφ ανόδου;

  • Εννοείται από την αρχή της χρόνιας αλλά και γτ όχι να είμαστε πρωταθλητές, νομίζω θα είναι ακόμα καλύτερο! Επίσης στοχεύουμε και στον τελικό κυπέλλου!

– Συνεχίζεται μια δύσκολη εβδομάδα τώρα με ματς με την Εράνη την Τετάρτη για το κύπελλο και τον Ολυμπιακό Ανάληψης για το πρωτάθλημα.

  • Δύσκολα ματς και τα 2, αλλά από ότι φαίνεται μας αρέσουν τα δύσκολα. Θα δουλέψουμε, θα ξεκουραστούμε και θα πάμε για τα 2 ματς με το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και πάντα για την νίκη.
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.