- Διαφήμιση -

Σε ένα παιχνίδι με τρομερό δεύτερο ημίχρονο, Ομόνοια και Ολυμπιακός Ανάληψης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Τίποτα δεν προμήνυε την εξέλιξη του παιχνιδιού, καθώς στο πρώτο μέρος δε σημειώθηκε η παραμικρή ευκαιρία για γκολ από τις δύο ομάδες.

- Διαφήμιση -

Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τζανετάκος με ένα υπέροχο σουτ με το εξωτερικό, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Κατσίποδα, κάνοντας το 1-0 στο 47′.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 55′ με κεφαλιά του Μπάλα μετά από σέντρα του Γεωργόπουλου.

Στο σημείο αυτό οι φιλοξενούμενοι ανέκαμψαν και μείωσαν στο 70 με σουτ του Σαραντόπουλου. Ένα λεπτό μετά ο Θεόφιλος Δημητρίου έχασε τεράστια ευκαιρία με σέντρα σουτ από δεξιά που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 78′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Παπαβασιλοπουλος νικήθηκε εξ επαφής από τον Σταυριανέα, ο Δημητρακόπουλος πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο Ολυμπιακός Ανάληψης πίεσε μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ για την ολική ανατροπή.

Ομόνοια (Γρηγορόπουλος): Σταυριανέας, Μπούνας, Δημητρίου, Κοστρίβας, Γαβράς, Μπάλας, Τάφα, Μπαζάνης, Μάλαμας, Τζανετάκος, Γεωργόπουλος

Ολυμπιακός Ανάληψης (Γεωργακλής): Κατσίποδας, Δημητρίου, Δημητρακόπουλος, Παυλάκος (83′ Καλογερόπουλος Γ.), Κακογιάννης, Ξυδιάς(46′ Παπαβασιλοπουλος), Σπυρόπουλος (60′ Θεοδωρακόπουλος), Παπαθεοδώρου, Λιόλιος, Τσώνης (60′ Θεοδοσόπουλος), Σαραντόπουλος

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.