- Διαφήμιση -

Ο Νίκος Κοζομπόλης υπηρετεί το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο από διάφορα πόστα. Ταυτόχρονα αγωνίζεται στην ομάδα του ΠΑΣ ΡΑΧΗ, η οποία μετρά 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής.

Ο Νίκος Κοζομπόλης μίλησε στο SportsPlus για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Παραλίας και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που αδικείται από την βαθμολογική της θέση. Μετά την ήττα από τον Αστέρα Αρφαρών στην πρεμιέρα, θέλαμε να χτίσουμε ένα σερί πριν το ντέρμπι με τον Ηρακλή Καλ. και τα καταφέραμε, βγάζοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα με τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Η διοίκηση έχει θέσει εξ αρχής ως στόχο την άνοδο στην Α’ τοπική και εμείς οφείλουμε να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο ώστε να τον εκπληρώσουμε. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχουμε διάρκεια ως ομάδα και όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες, γιατί όλα τα παιχνίδια “κρύβουν” παγίδες.

Στα θετικά είναι η η παρουσία των δύο “μικρών” της ομάδας, Ματέο Κράκουλι και Ηλία Κιόρρι (16χρονοι), οι οποίοι σκόραραν στο ντεμπούτο τους και δείχνουν ότι είναι σημαντικές μονάδες στο σύνολο.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.