- Διαφήμιση -

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής Κατηγορίας πανηγύρισε ο Νέος Άρις, επικρατώντας με 4-2 του Ολυμπιακού Καλαμάτας. Το ντεμπούτο του Μιχάλη Φασουλή στην τεχνική ηγεσία των γηπεδούχων τους έδωσε θετική ψυχολογία και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν το ημίχρονο με γκολ του Σκαλιώτη στο 16′ και Σταυριανέα στο 39′.

Οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 37′ και την αποβολή του Σταματόπουλου με δεύτερη κίτρινη.

- Διαφήμιση -

Στο 67′ ο Σκαλιώτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη. Στο 69′ είχαμε δυστυχώς την εξάρθρωση ώμου για τον Ηλία Λαγωνικάκο, στον οποίο ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Στο 72′ έμειναν και οι γηπεδούχοι με παίκτη λιγότερο, με απευθείας κόκκινη στον Πατσιώτη. Βέβαια από το 65′, οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονταν με 9 παίκτες καθώς ο Δασκαλάκης δεν μπορούσε να συνεχίσει και δεν υπήρχε διαθέσιμη αλλαγή.

Στο 75′ ο Καρούμπας ευστόχησε σε πέναλτι για το 3-1, ενώ στο 76′ ο Μπούνας έκανε το 4-1.

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε με δεύτερη εκτέλεση πέναλτι, ο Γιώργος Καρούμπας.

Νέος Άρις (Φασουλής): Βασιλόπουλος, Λάσκαρης, Κατσιμαγκλής, Λαγωνικάκος (69′ λ.τ. Παπαγιαννόπουλος), Κουλουμπός, Κωνσταντόπουλος (81′ Αναστασόπουλος), Σκαλιώτης, Κυριόπουλος (81′ Κουδέρης), Σταυριανέας (46′ Πατσιώτης), Maraj (63′ Μπούνας), Μωράκης.

Ολυμπιακός Καλαμάτας (Μαυροειδής): Μουσελίνος, Τζάνος (35′ Αφάλης), Αρβανίτης (46′ Τζούβελης), Σταματόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Καρούμπας, Γιοβάνης, Ιατρόπουλος, Δασκαλάκης, Κάρδαρης, Μαρίνος (41′ Κουπούζος).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.