- Διαφήμιση -

Ο Δημήτρης Μανωλόπουλος αποτελεί τον αρχηγό και ηγέτη του Απόλλωνα Καλαμάτας. Σε ηλικία μόλις 27 ετών, αποτελεί έναν εκ των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών του ιστορικού συλλόγου, το ρόστερ του οποίου είναι γεμάτο με νέα παιδιά.

Ο Δημήτρης Μανωλόπουλος είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη της καθοδήγησης των συμπαικτών του μέσα κι έξω από το γήπεδο, καθώς πέρα από ικανότατος ποδοσφαιριστής, είναι κι εξαιρετικός χαρακτήρας.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά, δήλωσε στο SportsPlus:

Σχετικά με το παιχνίδι με την Μάνη, ξέραμε ξεκάθαρα ότι θα ήταν δύσκολο, όπως και αποδείχθηκε, καθώς το σύνολο της είναι γεμάτο από έμπειρους και πολύ καλούς παίχτες με παραστάσεις και από μεγαλύτερες κατηγορίες. Σταθήκαμε και τυχεροί καθώς η Μάνη είχε πολλές ευκαιρίες να προηγηθεί. Καταφέραμε να προηγηθουμε σε καθοριστικό σημείο. Όπως η Μάνη, είχαμε κι εμείς αρκετές κλασικές ευκαιρίες.

Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις στις 2 εστίες, χαμογελάσαμε εμείς τελευταίοι και ήταν μια καλή αρχή με αυτή την νίκη απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα για την συνέχεια.

Στην ομάδα έχουνενσωματωθεί πολλά νεαρά παιδιά φέτος από τις ακαδημίες του Αίαντα και αυτό θέλουμε να βλέπουμε. Είναι σειρά αυτών των παιδιών να αποδείξουν και να βγουν μπροστά πλέον. Είμαστε 3-4 μεγαλύτεροι παίχτες στην ομάδα που είμαστε δίπλα τους για να τους συμβουλεύουμε. Είναι καλά παιδιά και έχουν σωστό προπονητή ώστε να πάρουν καλές βάσεις.

Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας φέτος με την ίδια φιλοσοφία, όπως έχουμε τα τελευταία χρόνια να προσφέρουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να αναδειχθούν τα νέα παιδιά.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.