- Διαφήμιση -

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Εθνικός Μελιγαλά και Ολυμπιακός Ανάληψης στο πιο δυνατό ματς της αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 57ο λεπτό με τον Κοντομανωλόπουλο να σκοράρει απέναντι στην πρώην ομάδα του μετά από γύρισμα του Μακρή. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιντ στη φάση αυτή.

- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός Ανάληψης ισοφάρισε με σουτ του Παπαθεοδώρου στο 74ο λεπτό.

Ο Κοντομανωλόπουλος είχε δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους. Αρχικά στο 42′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Νινιού και κεφαλιά του στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα στη λήξη του ματς σε γύρισμα του Νινιού, παρεμβολή του Αβάμη και προβολή του Κοντομανωλόπουλου.

Στο τέλος είχαμε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για τη φάση του γκολ του Εθνικού και για κάποιες αποβολές που ζήτησαν. Ο Νίκος Γεωργακλής αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.

Eθνικός Μελιγαλά (Αργυρόπουλος): Νέγκογλου, Μάραντος, Αλντέσκου, Μακρής, Παπαγεωργίου Ν., Παπαγεωργίου Γ. (80’ Αρβανίτης), Κοντομανωλόπουλος (89’ Γεωργατσέλης), Νινιός, Βόρφι (85’ Αβράμης), Λάγιος, Κανελλόπουλος

Ολυμπιακός Ανάληψης (Γεωργακλής): Κατσίποδας, Δημητρίου, Παυλάκος, Σπυρόπουλος (87’ Ξυδιάς), Παπαβασιλόπουλος, Τσώνης (45’ Σταματόπουλος, 72’ Θεοδοσόπουλος), Λιόλιος, Καλογερόπουλος Γ. (87’ Καλογερόπουλος A.), Σαραντόπουλος, Κακογιάννης, Παπαθεοδώρου

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.