- Διαφήμιση -

Ένα σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η ομάδα του Πανιωνίου απέναντι στην Αναγέννηση με 1-2 στο γήπεδο των Σφαγείων.

Η “Μπάρτσα” προηγήθηκε με 1-0 στο 15′, με έξοχη ενέργεια του Σταθόπουλου και τελείωμα με το αριστερό στην κλειστή γωνία του Νιάρχου από θέση έξω αριστερά.

- Διαφήμιση -

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Γιάνναρη στο 60′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πιτσιλή.

Η Αναγέννηση έχασε μια καλή ευκαιρία αλλά το γύρισμα του Ηλιόπουλου στο 78′ απέκρουσε σωτήρια ο Νιάρχος.

Στο 88′ και με έντονο ανεμόβροχο, ο Παναγιώτης Καλόμαλος με μια αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ, έγραψε το 1-2. Από θέση έξω δεξιά και αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μαυροειδέα.

Μια υπόδειξη του επόπτη έφερε έντονες αντιδράσεις και εν μέσω της έντονης κακοκαιρίας, οι 2 ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για 10 λεπτά.

Το γκολ μέτρησε κανονικά. το ματς συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με τον Πανιώνιο να παίρνει ένα σπουδαίο τρίποντο.

Αναγέννηση Παραλίας (Μανιατέας): Μαυροειδεας, Οικονομόπουλος, Κουρουσιας, Ντερτζια (Νικολακόπουλος), Τσακαλακος, Ζεππος, Σεφερασι, Ηλιόπουλος, Σταθόπουλος (65′ Σκόκος), Κατσαντώνης, Καρμπαλιωτης (65′ Σωτηράκος)

Πανιώνιος Καλαμάτας (Πλακουδάκης): Νιάρχος, Γαλίτης, Γιάνναρης, Ψαρράς, Πραστέλλας, Βασιλόπουλος,  Πιτσιλής (90′ Ηλιόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Σπυρεας (46′ Καλόμαλος), Στραβακος (Γαλέας), Μπεγετης

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.