- Διαφήμιση -

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό θα δώσει σήμερα η ομάδα της Καλαμάτας, αυτή φορά εκτός έδρας. Πιο στη θα αντιμετωπίσει στις 5.30, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, το ιστορικό Πανιώνιο.

Μπορεί οι Κυανέρυθροι να αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική, αλλά το ρόστερ τους είναι πολύ δυνατό και αντάξιο πολλών ομάδων της Superleague 2. Αυτό έχει φανεί και στα αποτελέσματα των φιλικών που έχει δώσει μέχρι τώρα. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μέχρι την τελευταία στιγμή, ήταν ανοικτή η συμμετοχή των Κυανέρυθρων στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

- Διαφήμιση -

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Στα δύο τελευταία φιλικά χρησιμοποίησε την ίδια αρχική ενδεκάδα (μόνη αλλαγή στην κορυφή της επίθεσης) με ο, τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Συνδετικός κρίκος των δύο ομάδων είναι ο γενικός αρχηγός της Μαύρης Θύελλας, Έκτορας Στέφανος, ο οποίος έκανε την πρακτική του και πέρασε με επιτυχία από τον “Ιστορικό” τη σεζόν 2018-2019.

Στον άνθρωπο που τρέχει τη Μαύρη Θύελλα σε μεγάλο βαθμό, θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε επόμενο άρθρο μας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.