- Διαφήμιση -

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ Καλαμάτας. Πιο συγκεκριμένα ενέταξε στο δυναμικό της τον ικανότατο επιθετικό, Άγγελο Τσέρτο. Ο Τσέρτος αγωνιζόταν στον Παπαφλέσσα Χώρας και έχει χρόνια εμπειρία με πολλά τέρματα στο ενεργητικό του.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια κίνηση που μπορεί να κάνει τη διαφορά για την ΑΕΚ Καλαμάτας, με την ποιότητα που προσδίδει στην γραμμή κρούσης της.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου

Με μεγάλη χαρά η ΑΕΚ Καλαμάτας ανακοινώνει μια πολύ δυνατή μεταγραφή !!! Ο λόγος για τον Άγγελο Τσέρτο !! Ο 29χρονος επιθετικός, γνωστός στα μεσσηνιακά γήπεδα για την εκτελεστική του δεινότητα ,συμφώνησε με την ομάδα μας και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της νέας ΑΕΚ Καλαμάτας ! Έχει αγωνισθεί με μεγάλη επιτυχία στον ΑΟ Φαραί, ΑΟ Μιλτιάδη, Μεθώνη, ΑΟ Φυτειάς, ενώ τα 2 προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν για τον Παπαφλέσσα Χώρας, με πολλά γκολ στο ενεργητικό του ! Άγγελε, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ Καλαμάτας !!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.