- Διαφήμιση -

Με ένα τρομερό ρόστερ, το οποίο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της η ομάδα του Πανθουριακού.

Το πρώτο ραντεβού είχε δοθεί για τις 6 στο γήπεδο της Μικρομάνης και το παρών έδωσαν από νέα προσωπα οι Βασίλης Αθανασόπουλος, Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Γιάννης Καλογερόπουλος, Άγγελος Μπαστακός, Νίκος Κόκκαλης και Δημήτρης Ζαραφέτας από τον Πανγυθεατικό.

- Διαφήμιση -

Όσον αφορά τη συνέχεια της ενίσχυσης, είναι ήδη κλεισμένοι δύο παίκτες από τη Μεσσηνία και στη συνέχεια θα γίνει αξιολόγηση του ρόστερ από τον προπονητή και θα ενισχυθεί η ομάδα σύμφωνα με τις υποδείξεις του Γιώργου Καλόμαλου.

Βοηθός του και γυμναστής θα είναι ο Γιώργος Κατσούλης, ενώ στην ομάδα προστέθηκε ο θρυλικός Αβράμης Αθηνέλης, μετά από πολλά χρόνια στη Μαύρη Θύελλα.

Ζέππος και Φαββατάς τρέχουν την ομάδα ενώ ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί παρουσία του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Αγαθοκλή Χριστόπουλου.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.