- Διαφήμιση -

Παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία για το πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας που βρίσκονται, Ολυμπιακός Ανάληψης και ΠΑΣ ΡΑΧΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ωραίο πλασέ του Κοντιμανωλόπουλου ύστερα από κάθετη του Τσώνη. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με υπέροχο σουτ του Αποστόλη Τρικουράκη.

- Διαφήμιση -

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι Κανονιέρηδες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με πλασέ του Κρακούλι. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σουτ του κεντρικού αμυντικού, Κακογιάννη, σε φάση διαρκείας ύστερα από κόρνερ.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ με τον Τσέλα να λέει όχι σε σπουδαίες ευκαιρίες των ερυθρόλευκων με Παπαθεοδώρου και Σαραντόπουλο.

Ολυμπιακός Ανάληψης: Κατσίποδας, Ξυδιάς, Παυλάκος, Κακογιάννης, Δημητρίου, Τσώνης, Σπύρος, Κοντομανωλόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Παπαθεοδώρου, Θεοδοσόπουλος

Αγωνίστηκαν και οι: Βλάχος και Μαρινόπουλος στο τέρμα , Καλογερόπουλος Γ., Χριστόπουλος, Δημητρακόπουλος, Χρονόπουλος, Σαραντόπουλος, Παπαβασιλόπουλος

ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Τσέλα Μαρ., Κιόρι, Κωστέας Γ., Καπόγλης, Τσέλα Δ., Παπαβασιλείου, Τρικουράκης, Κωστέας Θαν., Καραπετυάν, Γεωργόπουλος

Αγωνίστηκαν και οι: Κοζομπόλης, Ζωγόπουλος, Βαλτασάρος Θεοδωρακόπουλος, Μέγγος, Κράκουλι, Βράπι

Οι Κιόρι, Κράκουλι, Θεοδωρακόπουλος, Μέγγος, Βράπι ανήκουν στον Ερμή Καλαμάτας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.