- Διαφήμιση -

Η Σλοβενία συνεχίζει να εντυπωσιάζει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η παρέα του Λούκα Ντόντσιτς έκανε το 3/3 στον όμιλο, επικρατώντας και της Ισπανίας με 95-87 και προκρίθηκε ως πρώτη του τρίτου ομίλου στα προημιτελικά.

Ο Λούκα Ντόντσιτς “περιορίστηκε” στους 12 πόντους (2/7 σουτ), στα 14 ριμπάουντ και στις 9 ασίστ, ωστόσο είχε συμπαραστάτες τους Τσάντσαρ (22π.), Τόμπι (16π., 14ριμπ.) και Πρέπελιτς (15π.), οι οποίοι έκαναν τη ζημιά στους Ισπανούς. Ο Ρίκι Ρούμπιο είχε 18 πόντους και 9 ασίστ, αλλά αστόχησε σε ένα κρίσιμο τρίποντο για την ισοφάριση.

- Διαφήμιση -

Στα προημιτελικά θα γίνει κλήρωση. Στο γκρουπ των ισχυρών θα είναι οι τρεις πρώτοι των ομίλων, Γαλλία, Αυστραλία και Σλοβενία μαζί με τις ΗΠΑ που είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα. Στο άλλο γκρουπ θα είναι οι άλλοι δύο δεύτεροι των ομίλων, Ιταλία και Ισπανία, αλλά και οι δύο καλύτερες τρίτες ομάδες, Γερμανία και Αργεντινή.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 44-41, 70-68, 95-87.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.