- Διαφήμιση -

.

Την πρώτη του προπόνηση για το 2021 – 2022 πραγματοποίησε ο Εθνικός Μελιγαλά το απόγευμα στις 18:00 μ.μ στο γήπεδο του Μελιγαλά.
Στην πρώτη της ομάδας το παρών έδωσαν 18 ποδοσφαιριστές: Νινιός, Λάγιος, Σαραντόπουλος, Καννελόπουλος, Ρουμελιώτης Θανάσης, Ρουμελιώτης, Παπανικολός, Αλντέσκου, Κλεφτόγιαννης, Βλαχόπουλος, Ιλίαρχος, Κωτσιόπουλος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα Μάραντος Παναγιώτης και 4 ακόμη νεαροί ποδοσφαιριστές. Μακρής, Διακουμάκος, Ντεμίρι απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους, ενώ ο Καρατζούλιας απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους.
Η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα, ενώ στην συνέχεια οι παίκτες πραγματοποίησαν ασκήσεις με την Μπάλα υπό τις οδηγίες του κ. Αργυρόπουλου.
Το παρών έδωσαν αρκετά μέλη της διοίκησης.

- Διαφήμιση -


Μετά το πέρας της προπόνησης ο κ. Αργυρόπουλος μας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις.
Δηλώσεις Γιώργου Αργυρόπουλου προπονητή Εθνικού Μελιγαλά:


Είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα σας ο Εθνικός Μελιγαλά, έπαιξε ρόλο στην απόφασή σας να αναλάβετε την τεχνική ηγεσία της ομάδας η περίπου 2 ετών προσπάθεια που γίνετε από την διοίκηση του κ. Ηλία Μουρούσια;


Ναι είναι μια νέα πρόκληση, βεβαίως και ήταν ένα κίνητρο το έργο της διοίκησης, βλέπω απαράμιλλο ζήλο σεόλα τα επίπεδα, έχουν φροντίσει να ανακαινίσουν της εγκαταστάσεις και έτσι παρέχουν τέτοιες συνθήκες στους ποδοσφαιριστές που θα ζήλευαν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Οι στόχοι της ομάδας για τη νέα σεζόν 2021 – 2022; Καλούμαστε ν φτιάξουμε μια νέα ομάδα, ¨παντρεύοντας¨ νέους με παλιούς παίκτες δημιουργώντας ένα υγειές και ανταγωνιστικό σύνολο, που μέρα με την ημέρα μέσα από τη δουλειά θα βελτιωνόμαστε παρουσιάζοντας όλο και καλύτερο πρόσωπο εντός του αγωνιστικού χώρου, δίνοντας έτσι στην ομάδα ποδοσφαιρική ταυτότητα, ώστε σιγά - σιγά η ομάδα να ξαναποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος.

Τα πρώτα σας συμπεράσματα για την Α Τοπική κατηγορία Μεσσηνίας και ειδικότερα για τον 1ο όμιλο που ανήκει ο Εθνικός Μελιγαλά, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις;


Θα είναι ένας αρκετά δυνατός όμιλος, παραδοσιακή δύναμη ο Πάμισος Μεσσήνης, ο Πανθουριακός που είναι αρκετά ενισχυμένοι. Απόλλων Καλαμάτας και Μάνη που παίζουν ωραίο και δυνατό ποδόσφαιρο συγκαταλέγονται στους δυνατούς και ευελπιστούμε να είμαστε και εμείς μέσα σ` αυτούς
.


Στο μεταγραφικό κομμάτι, χρειάζεται η ομάδα περεταίρω ενίσχυση, και, εάν ναι, υπάρχουν κάποιοι παίκτες στο ¨στόχαστρο¨ σας;

Χρειαζόμαστε κάποιους παίκτες, με τη διοίκηση έχουμε επαφές με ποδοσφαιριστές και πιστεύω μέχρι τέλος της εβδομάδας να έχουμε κλείσει κάποιους παίκτες.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από τον Γιώργο Μάραντο, του οποίου είναι και το ρεπορτάζ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.