- Διαφήμιση -

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στη δράση μόλις 8 ημέρες μετά τον τρομακτικό τραυματισμό του και έκανε εξαιρετική εμφάνιση, όμως οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν με 118-105 στον πρώτο τελικό κόντρα στους Φοίνιξ Σανς.


Ο “Greek Freak” είχε 20 πόντους, με 17ριμπάουντ, 4 ασίστ, δύο κλεψίματα και μία φοβερή τάπα στον Μπούκερ, ενώ πολύ καλός ήταν κι ο Μίνλτεντον με 29 πόντους και 5/12 τρίποντα. Οι “Ήλιοι” είχαν όμως είδαν το σούπερ δίδυμο των Πολ και Μπούκερ να τελειώνουν τον αγώνα με σχεδόν 60 πόντους και 15 ασίστ οι δυό τους (32π., 9ασ. ο πρώτος και 27π., 6ασ. ο δεύτερος), με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στην έδρα τους.

- Διαφήμιση -

Οι Σανς είχαν από την αρχή του αγώνα το προβάδισμα και οι Μπακς “πάλεψαν” για να μείνουν κοντά στο σκορ, φθάνοντας μέχρι και το -7 στο τέλος, πριν “λυγίσουν” στο Game 1, για το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων στους τελικούς.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.