- Διαφήμιση -

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος χειροδίκησε εναντίον του ιερέα προκαλώντας αναστάτωση. Η αστυνομία έκανε έρευνα στην περιοχή και τελικά συνελήφθη.

Επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα το βράδυ της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ψαροφάι με πρωταγωνιστή τον ισχυρό άνδρα της Παναχαϊκής Γιώργο Μπάρλο.

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο ισχυρός άνδρας της Πατρινής Ομάδας εισήλθε στο Ναό και επιτέθηκε λεκτικά στον εφημέριο του Ι.Ν. προκαλώντας αναστάτωση, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Advertisement

Ωστόσο έως ότου φτάσει η αστυνομία, ο άνδρας επιβιβάστηκε σε πολυτελές όχημα διαφεύγοντας από το σημείο, ενώ η αστυνομία έκανε έρευνες στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Τελικά, αργά το βράδυ σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Μπάρλος συνελήφθη.

Την πληροφορία επιβεβαιώνει στο thebest.gr ο δικηγόρος του κ. Μπάρλου ο οποίος αναφέρει: “Κατευθύνομαι στην αστυνομία να τον συναντήσω. Έγινε σύλληψη όπως ξέρετε. Είναι εκεί και η οικογένειά του. Θα δω τα δεδομένα και θα σας ενημερώσω”.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το pelop.gr ,ο π. Θεόκλητος Παντελίδης, εναντίον του οποίου φέρεται να χειροδίκησε ο Γιώργος Μπάρλος, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε.

Πληροφορίες από τη Μητρόπολη αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής είχε επιθετική συμπεριφορά και εναντίον του Θεοφιλέστατου Μητροπολίτη Κερνίτσης Χρύσανθου Στελλάτου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Μπάρλος πήγε να εξομολογηθεί στον Χρύσανθο μετά το επεισόδιο με τον Θεόκλητο και φέρεται άνθρωπός του να έσπασε το ραβδί του Επισκόπου!

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την περασμένη Τρίτη, ο ίδιος άνδρας είχε προκαλέσει αντίστοιχο επεισόδιο στο Επισκοπείο.

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος έδωσε εντολή να κλείσουν όλες οι εκκλησίες της Πάτρας για λόγους ασφαλείας καθώς οι ιερείς είναι κατατρομαγμένοι.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.