- Διαφήμιση -

Ανάστατη η ποδοσφαιρική Καλαμάτα από τον «αποκεφαλισμό» του Αντώνη Μαυρέα που ενώ τον ήθελε ο Νίκος Αναστόπουλος τον «έκοψε» ο Γιώργος Πρασσάς για χατίρι…. Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή από τον Πειραιά

Ενός κακού τα μύρια έπονται στην μέχρι πρότινος  ήρεμη πόλη της Καλαμάτας , μετά την ξαφνική άρνηση του Γιώργου Πρασσά να κάνει άμεσο συνεργάτη του Νίκου Αναστόπουλου τον Αντώνη Μαυρέα!

Για την ιστορία να πούμε με κάθε βεβαιότητα πως ο Αντώνης Μαυρέας τα είχε βρει σε όλα με τον Νίκο Αναστόπουλο και κανείς δεν περίμενε πως ο ισχυρός άντρας της Μαύρης Θύελλας θα χαλούσε τα κέφια του Αλενατόρε!

- Διαφήμιση -

Ωστόσο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα στην πόλη της Καλαμάτας , φαίνεται πως έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τον κ.Πρασσά !

Οι συχνές τελευταίες μεταξύ τους επικοινωνίες προφανώς και άλλαξαν κατά πολύ τις σκέψεις του Καλαματιανού προέδρου σε σημείο που κανείς δεν το περιμένει.

Η κοινωνία της Καλαμάτας φυσικά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δεχθεί τέτοιου είδους παρεμβάσεις και είναι έτοιμη να αντιδράσει με κάθε τρόπο….

Pamebala.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.