- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την Ούφα, στο πέμπτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του επί αυστριακού εδάφους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τέσταρε για ακόμα μία φορά την ετοιμότητα των παικτών του, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας του.

- Διαφήμιση -

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν και πάλι με άσχημο τρόπο το παιχνίδι, χάνοντας ένα εικοσάλεπτο. Οι Ρώσοι επιβεβαίωσαν την υπεροχή τους στο 21′, όταν και κυκλοφόρησαν γρήγορα την μπάλα, με τον Αλίεφ να κάνει γύρισμα για τον Σαπλίνοφ που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά για το 0-1.

Οι Πειραιώτεςα ανέβασαν στροφές σταδιακά και στο 38′ κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Τσούμιτς και Ελ Αραμπί συνεργάστηκαν λίγο έξω από την περιοχή και ο Μαροκινός βρήκε τον Μασούρα που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή εκτέλεσε τον Μπελένοφ για το 1-1.

Οι Ρώσοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, ωστόσο ην πρώτη καλή στιγμή την είχαν οι «ερυθρόλευκοι», με τον Αποστολόπουλο στο 60’ να κάνει το γύρισμα και τον Ελ Αραμπί να τροφοδοτεί τον Τσούμιτς που δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με την μπάλα να παίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου. Στο 88’ ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε σκοράρει για δεύτερη φορά, όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Τιάγκο Σίλβα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος (72’ Καλογερόπουλος), Πέπε (46’ Σίλβα), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Τσούμιτς (61’ Βρουσάι), Ελ Αραμπί

Ούφα (Αλεξέι Στουκάλοφ): Μπελένοφ, Αλίεφ, Ζουράβλεφ, Γιόκιτς, Μίλετιτς, Πίλεφ, Σαπλίνοφ, Ιβάνοφ, Μρίζλιακ, Καμίλοφ, Μπάουερ.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.