- Διαφήμιση -

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μαύρης Θύελλας, με τον περιορισμό των 3 παικτών άνω των 25 να περιορίζει σημαντικά τις επιλογές του Νίκου Αναστόπουλου.

Ήδη έχει αποκτηθεί ο μικρότερος ηλικιακά, Νάνι, και απομένει η ανακοίνωση για τον Βασιλακάκη. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα πάρει μια από τις 3 θέσεις των μεταγραφών άνω των 25.

- Διαφήμιση -

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι αν θα γίνει αποδεκτό το αίτημα του ΔΣ της Superleague 2 για παράταση των ανανεώσεων στους παίκτες άνω των 25. Αν δε γίνει αυτό, κάθε ανανέωση προσμετράται ως μεταγραφή, πάντα σε ο, τι έχει να κάνει με τους παίκτες πάνω από το συγκεκριμένο ηλικιακό όριο.

Αν γίνει αποδεκτό το αίτημα, στην Καλαμάτα θα εξετάσουν την παραμονή ποδοσφαιριστών που μέχρι τώρα θεωρούνται τελειωμένοι από το ρόστερ. Υπενθυμίζουμε πως έχουν ανανεώσει οι Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος και Αναστασόπουλος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.