- Διαφήμιση -

Αποφασισμένοι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα της Α’Τοπικης και να διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο στη Γ’ Εθνική φαίνονται να είναι στον Πανθουριακό.

Οι ιθύνοντες της ομάδας ήδη κατέληξαν στον ικανότατο τεχνικό, Γιώργο Καλόμαλο, και απέκτησαν έναν από τους κορυφαίους Μεσσήνιους τερματοφύλακες, τον Τάσο Κωνσταντακόπουλο.

- Διαφήμιση -

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος έχει ακόμη μεγαλύτερες βλέψεις και ήδη έχει φτάσει σε συμφωνία με τον έμπειρο επιθετικό, Βασίλη Αθανασόπουλο.

Στο στόχαστρο της ομάδας της Θουρίας είναι πολλοί παίκτες που αγωνίζονταν στον ΑΟ Διαβολιτσίου, με κυριότερους τους Λιόλιο, Γκελγκέρια, Μπαστακό, Σταματελόπουλο, Μπαλόπουλο, και τον αειθαλή, Σωτήρη Τσάτσο.

Άλλοι μεταγραφικοί στόχοι είναι ο Γιώργος Βέλλης από τον Πάμισο και ο Γιάννης Καλογερόπουλος.

Όπως καταλαβαίνετε, όλοι οι παίκτες που είναι στο στόχαστρο μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο τοπικό πρωτάθλημα και να διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο στη Γ’ Εθνική στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν για τον πρωταθλητή.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.